Pravim ljubiteljima vina pripremili smo posebni tretman u WineYouLike Klubu vjernosti. Član ovog kluba možete postati na sasvim jednostavan način, samo se trebate registrirati i stvoriti korisnički profil.

Zašto bi se trebali registrirati? 

Učlanjenje u klub dobra je stvar zato što članove WineYouLike kluba posebno mazimo:

  • Častimo s popustom od dva posto prilikom svake narudžbe. 
  • Vinoljupce koji vjerno naručuju i skupljaju bodove darujemo popustima. 
  • Pamtimo sve narudžbe svakog člana pa nema više situacija u kojima se ne možete prisjetiti kako se zvalo ono odlično vino koje ste naručili.

Kako skupljati bodove? 

Bodove skupljate prilikom svake narudžbe sa svog korisničkog profila, a za svakih utrošenih sedam kuna dobivate jedan bod (7kuna=1 bod).

Bodove skupljate bez obzira na to plaćate li karticom, e-bankingom, općom uplatnicom ili pouzećem. 

Bodovi vrijede dvije godine od njihova prikupljanja, a obračunsko razdoblje u kojem se bodovi zbrajaju je dvije godine (svake dvije godine od datuma učlanjenja). Popuste možete iskoristiti baš na svaku bocu vina ili artikl koji poželite, osim onih koji su već na popustu.

Ovisno o tome koliko ste bodova skupili, takav vam i popust odobravamo.

Razred Bodovi Popust
1 do 199 2%
2 200-499 5%
3 od 500 8%

Što trebate kao član?

Nakon registracije od vas očekujemo samo da se opustite, nađete ono što vam odgovara te da uživate u svakoj kapljici vina. 
 
Ako vam se promijeni e-mail adresa ili kućna adresa i to bi trebali izmijeniti. Odustati od članstva možete u svakom trenutku uz prethodnu najavu slanjem e-maila na: info@wineyoulike.com.

UČLANITE SE