Koliko je sigurno plaćanje karticom preko Interneta?

Prilikom plaćanja na WineYouLike.com, primjenjuju se najmoderniji standardi u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritmom. ISO 8583 protokol osigurava sigurnu razmjenu podataka između sustava za plaćanje i autorizacijskih centara kartičnih kuća u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" (firewalla).

Kako izvršiti narudžbu?

Narudžbu izvršite dodavanjem željenog vina u košaricu na stranici proizvoda te klikom na gumb "Dovrši kupovinu" u gornjem desnom kutu stranice. Stranica vas potom vodi na zaključivanje kupnje gdje popunjavanjem traženih podataka u 3 koraka zaključite kupnju. Prije dovršetka kupovine preporučujemo čitanje naših uvjeta kupnje.

Kako mogu platiti?
Naručeno vino možete platiti kreditnom ili debitnom karticom jednokratno i na rate. Primamo Premium Visa, Diners, Visu, MasterCard i Maestro. No, osim kartica omogućili smo i plaćanje općom uplatnicom, virmanom ili internet bankarstvom na naš žiro račun. Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva, a možete platiti i dostavljaču.
Moram li se registrirati?
Registracija na WineYouLike.com nije obavezna. No uz registraciju ne morate stalno popunjavati podatke pri kupnji pa ona zapravo štedi vrijeme. Uz registraciju možete pratiti i sve svoje kupnje te dobivati obavijesti o pogodnostima i akcijama. Ne brinite, svi podaci su sigurni :)
Kolika je cijena dostave/poštarine?
Za narudžbe do iznosa 299 kn dostavu možete izračunati na WineYouLike kalkulatoru dostave. Za narudžbe iznad 299 kn dostava/poštarina je besplatna.
Što znači plaćanje virmanom?
Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti, a taj način plaćanja češće koriste pravne osobe. Prilikom online kupovine možete odabrati opciju "plaćanje virmanom", a nakon samog odabira na e-mail poslat će vam se svi podaci za izvršenje uplate. Ako bilo gdje zapne možete se javiti na info@wineyoulike.com
Kako se plaća pouzećem?
Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču, nakon čega se dobiva potvrda o primitku te plaćanju pošiljke.
Kako je pošiljka zapakirana?
Dostava se vrši u specijalno osmišljenoj kartonskoj ambalaži. Boce se pakiraju u ambalažu za jednu, dvije, četiri, šest, osam, 10 ili 12 boca. Uz takvo pakiranje boce su sigurne u transportu, a ambalaža je praktična i estetski zanimljiva.
Kada će pošiljka stići na moja vrata?
Od trenutka kada vino naručite online pa do same dostave na kućnu adresu potrebna su najviše tri dana. Izuzetak su otoci koji nisu povezani sa kopnom pa dolazak pošiljke ovisi o rasporedu otočne dostave dostavne službe DPD.
Što je to WineYouLike klub vjernosti?
WineYouLike Klub vjernosti nudi niz pogodnosti vjernim kupcima. Svaka kupnja sa sobom nosi određeni broj bodova, a njihov dovoljni broj nosi razne popuste i pogodnosti. Vlasnikom WineYouLike Klub kartice može postati svaka fizička ili pravna osoba koja ostvari kupovinu na WineYouLike.com  Ako postanete član na mail dobivate virtualnu člansku karticu Kluba s jedinstvenim članskim brojem. Naravno, taj e-mail treba čuvati ;)
Što je to upitnik za odabir vina?
Svi znamo kako kod sljubljivanja vina i hrane postoje neke osnovne smjernice kojih bi se trebali držati. Tako nerijetko čujemo da crvenom mesu s roštilja najbolje odgovaraju suha crvena vina, dok škampima sa žara najbolje odgovaraju suha bijela vina. Međutim to ne mora uvijek biti tako jer pravila su ovdje da se ponekad i krše. Primjerice, pojedini proizvođači vina daju gastronomske preporuke za konzumaciju koje mogu odstupati od postavljenih pravila, no na kraju sve ovisi o osobnim preferencijama. Zato smo u WineYouLike.com-u osmislili ovaj upitnik kako bi vam olakšali odabir vina i njegove količine ovisno o prilici u kojoj ćete uživati. No nemojte misliti kako su dobiveni rezultati strogo postavljena pravila kojih se trebate držati. Naš je zadatak preporučiti što bolju kombinaciju vina i hrane, a na vama je da donesete konačnu odluku :)