Dobrodošli u online vinariju - centar za sve ljubitelje najstarijeg i najukusnijeg pića na svijetu. 

Baš kao što grožđu treba vremena da postane profinjeno i kvalitetno vino, tako je Hrvatskoj trebalo vremena za otvaranje jednog pravog web shopa s velikim izborom vina za svako nepce.

U projekt smo krenuli smo sa sasvim jednostavnom idejom i ciljem:

Željeli smo da svim vinoljupcima pomno izabrana vina budu dostupna samo jednim klikom miša ili dodirom prsta. 

I to vina koja izlaze van ponude lokalnih vinoteka i trgovina, vina koja vaše nepce zaslužuje kušati. 

No kako to već biva... jednostavne ideje pretvaraju se u puno više, pa se i Wine You Like pretvorio u online mjesto vrhunskih vina, vinskih i gastronomskih savjeta te u okupljalište vrhunskih vinarija.

Što u stvari nudimo? Od domaćeg pa sve do dalekih inozemnih proizvođača

Pitate se kako smo izabrali vina koja zaslužuju biti u našoj modernoj online vinariji? Vrlo lako.

Kušali smo ih sve od reda. Bio je to vraški težak posao, no uspjeli smo. Posebnu pozornost posvetili smo kiselosti vina, udjelu tanina, postotku alkohola te posebnoj punoći koje svako vino ostavlja u ustima.

Budući da smo željeli zadovoljiti svačiji okus, u našem web shopu nalaze se vina poznatih hrvatskih proizvođača za ljubitelje domaćeg, ali i niz etiketa inozemnih proizvođača za one u potrazi za novim okusima. 

U Wine You Like nudimo vino za svačiji ukus

Boce vina su brižno skladištene i čekaju vašu narudžbu

Mi u Wine You Likeu znamo koliko je važno pravilno skladištenje vina pa se prema vinima ponašamo s poštovanjem. Svaka boca koju šaljemo kupcu brižno je pakirana u posebnoj ambalaži i čeka siguran transport kojeg ćete dočekati u roku tri dana od narudžbe.

Svaka boca je posebno pakirana

Kako bi vam olakšali život, potrudili smo se proširiti mogućnosti plaćanja, pa naručeno vino možete platiti kreditnom ili debitnom karticom jednokratno i na rate. Primamo Premium Visa, Diners, Visu, MasterCard i Maestro, a osim kartica omogućili smo plaćanje i općom uplatnicom, virmanom, internet bankarstvom i pouzećem. 

Umjesto da samo mi prodajemo vrhunska vina, prodajte ih i vi nama!

Mi u Wine You Likeu zaista cijenimo vina. I doista nam je teško kad u ponudi trgovina i vinoteka uvijek vidimo jedna te ista vina. U prvom planu uvijek su samo najpopularnije etikete vina, dok mnogo drugih kvalitetnih vina neprimijećeno skupljaju prašinu. 

Kako bi ispravili ovu nepravdu, u Wine You Likeu odlučili smo se za drugačiji pristup pa tako u našoj online vinariji uvijek ima mjesta za svako kvalitetno vino. Ako upravo ovo čitate i imate registriranu proizvodnju i brand i osjećate se spremno da ugledate svjetlo dana, slobodno nam se javite

Neka vaše vino ugleda svjetlost dana

Uz vrhunska vina, svaki tjedan nudimo i savjet ili priču vrijednu

Osim što nudimo vrhunska vina, u našoj online vinariji imamo rezervirano mjesto i za blogove kroz koje ćemo dijeliti brojne informacije, zanimljive priče i izvrsne savjete.

Na našem blogu možete saznati kako poslužiti vino, kako kombinirati vino s hranom, a možete se i opustiti kroz priče o vinu - o njegovoj povijesti, o prednostima za zdravlje i svim tajnama koje vino čuva u sebi.

Za one koji će se malo izgubiti u našoj bogatoj ponudi pripremili smo i mali test. Ispunjavanjem upitnika preporučit ćemo vam koje vino trebate! Čak možete odabrati tražite li vino uz glavno jelo ili uz fingerfood. 

Pa nije li to sjajno?

Svakog tjedna očekujte novu priču

No dosta pričanja. Jedva čekamo da zakoračite u našu online vinariju i izaberete nešto vrhunsko za vaše okusne pupoljke!

Naravno, ako imate dodatnih pitanja ili zatrebate pomoć, tu smo

Mi volimo vino i želimo da ga i vi zavolite!

Vaš Wine You Like. 

Razgledajte ponudu vina